voor jouw organisatie!

Vlntr

VLNTR is een online platform dat het werven, beheren en communiceren met vrijwilligers gemakkelijker maakt. Momenteel hebben we een netwerk van 800-900 vrijwilligers.

We zorgen ervoor dat het voor jouw organisatie gemakkelijk wordt om de openstaande vrijwilligerstaken duidelijk zichtbaar, aantrekkelijk en up-to-date te presenteren aan jouw hun huidige of toekomstige vrijwilligers

VLNTR voor je organisatie

Altijd up-to-date

Altijd op de hoogte van je vacatures. We houden voor je bij welke vacatures er al zijn vervuld en door wie, en natuurlijk welke vacatures nog niet zijn vervuld! Zo houd je het totaaloverzicht in jouw vrijwilligerstaken.

Vrijwilligers werven

Maak gebruik van ons vrijwilligersnetwerk. Plaats je wervende vrijwilligersvacature en vind de vrijwilliger die bij jouw vrijwilligerstaken past!

Coördineer je vrijwilligers

Naast dat je gemakkelijk vrijwilligers werft heb je ook de mogelijkheid om de vrijwilligers die zich bij jouw organisatie hebben aangesloten te coördineren met VLNTR. Maak je eigen community aan en plaats in deze veilige omgeving je vrijwilligerstaken. De vrijwilligers tekenen zich in voor de vrijwilligerstaken en voilà! je vrijwilligersplanning is op orde!